Over Elvee

Elvee is opgericht in 1994. Het begon allemaal met het idee van een jonge ondernemer die zag dat ambachtelijke bonbons alleen verkocht werden in speciaalzaken, maar niet in de supermarkt.

Als echte chocolade liefhebber wilde hij ook graag dichtbij huis ambachtelijke bonbons kunnen kopen. Toen kwam hij op het idee bonbons in te kopen bij chocolatiers in België en deze te verkopen via Nederlandse supermarkten.

Jarenlang reed hij heen en weer tussen België en Nederland in een wagen vol met heerlijke bonbons. Het assortiment dat hij meenam naar Nederland werd groter en groter. Mede door het feit dat het door de supermarkten enthousiast ontvangen werd. De passie van deze chocoladeliefhebber groeide uit tot een divers aanbod van ambachtelijke bonbons en chocolade. Er ontstond een heus merk: Elvee.

Elvee is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met een groot en divers assortiment ambachtelijke bonbons en chocolade. Daarnaast zijn producten toegevoegd als nougat, fudge, truffels, biologische & fairtrade chocolade specialiteiten en een groot assortiment snoep.

Zo wordt ambachtelijke topkwaliteit voor jou bereikbaar met Elvee als patisserie van de supermarkt. Hier is het allemaal mee begonnen en dit is nog steeds onze belangrijkste kernwaarde.

Het Merk

Elvee is de patisserie van de supermarkt en biedt ambachtelijke bonbons en chocolade van topkwaliteit. Het merk staat voor een intense smaakbeleving, een verrassend & vernieuwend assortiment en tegen een betaalbare prijs. Kortom: ambachtelijke, patisserie kwaliteit chocolade en bonbons, maar dan gewoon verkrijgbaar in supermarkten en tuincentra.

Ja, onze chocolade is lekker! We kunnen je uitleggen dat dit komt door de romige vullingen in onze typische Nederlandse bonbons. Of door de handmatige afwerkingen van onze Belgische pralines. En zeker ook door de gebalanceerde combinatie van ambachtelijke chocolade met noten en fruit in onze tabletten. Maar eigenlijk moet je gewoon even proeven. Dan begrijp je onze liefde voor chocolade!

Duurzame Chocolade

Alle chocolade van Elvee is duurzaam. Onze chocolade is 100% UTZ of Fairtrade gecerticeerd. Klik hier om meer te weten te komen over hoe Elvee zich inzet voor duurzaamheid.

Meer weten?