Liefde voor chocolade

Wij zijn gek op de beste chocolade specialiteiten en altijd op zoek naar innovatieve, verrassende en vooral de allerlekkerste producten. Maar liefde voor chocolade is meer dan alleen passie voor het product. Liefde voor chocolade betekent ook respect voor de boer die cacao teelt, voor de koe die de melk geeft en voor iedere chocoholic die, net als wij, gek is op chocolade. Elvee’s Liefde voor Chocolade bundelt al deze belangrijke kernwaarden in een prachtig concept. Goed voor de boer, goed voor de planeet, goed voor jou!

Liefde voor Chocolade is voor iedereen die gek is op de allerlekkerste chocolade en tevens belang hecht aan een betere wereld. De repen en tabletten zijn een heerlijk tussendoortje tijdens een momentje voor jezelf, waar de patisserie specialiteiten uitnodigen om lekker samen te delen.

Kortom; Vijf patisserie specialiteiten, drie rijk gedecoreerde chocolade tabletten en vier Italiaanse nougat repen. Allemaal 100% biologisch, dat is Liefde voor Chocolade.

patisserie specialiteiten
Biologisch & Fairtrade

Zorgvuldig gevuld met de lekkerste bonbons.

bekijk onze patisserie specialiteiten

tabletten
Biologisch & Fairtrade

Een selectie van de lekkerste rijk belegde chocolade tabletten.

bekijk onze tabletten

Repen
Biologisch & Fairtrade

Heerlijke repen, massief of gevuld

bekijk onze chocolade reepjes

Duurzame Chocolade

Alle chocolade van Elvee is duurzaam. Onze chocolade is 100% UTZ gecerticeerd en alle producten van het Liefde voor Chocolade concept zijn Fairtrade & 100% biologisch. Klik hier om meer te weten te komen over hoe Elvee zich inzet voor duurzaamheid.

Meer weten?